Dare to be accurate
Cunostintele noastre devin avantaj
pentru clientii nostri

Orenstein, Ostro & Associates Group este unul dintre cele mai puternice grupuri independente, neafiliate, de audit si contabilitate, oferind servicii de inalta calitate si garantia profesionalismului specialistilor nostri.

html

Domeniul de activitate: Servicii financiare de audit, raportare, contabilitate, salarizare si consultanta

Fondat in 2001, Orenstein, Ostro & Associates Group este in prezent un jucator important pe piata serviciilor financiare, cu o echipa de profesionisti avand la activ ani buni de experienta si condusa de un specialist experimentat si dedicat fiecarui client în parte.

Orenstein, Ostro & Associates Group ofera o gama larga de servicii financiare pentru a gestiona cea mai importanta resursa a unei companii, asigurand in acelasi timp sprijin permanent in elaborarea celor mai bune strategii de business din punct de vedere financiar.

html

Misiunea noastra: Transformarea cunoasterii in valoare pentru clienti, colaboratori si comunitate

Nucleul activitatii noastre consta in transformarea cunostintelor financiare pe care le detinem in avantaj, crestere si valoare pentru clientii nostri, dar si pentru comunitate.

Echipa de profesionisti care lucreaza la Orenstein, Ostro & Associates Group se caracterizeaza prin abilitatea de a identifica cele mai bune solutii contabile, financiare si fiscale pentru clientii nostri, respectând pricipiile de integritate si legalitate, precum si de incredere, respect si spirit de echipa in relatiile cu clientii.

html

Despre Grup: Istoria companiei si Structura organizationala

Orenstein, Ostro & Associates Group este format din doua companii complementare, prin care este acoperita intreaga gama de servicii financiare: ORENSTEIN, OSTRO & AS SRL – membru al Camerei Auditorilor Financiari din România, fondata in 2001;

ORENSTEIN, OSTRO & ASS 2002 – membru al Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania, fondata in 2003.

Ambele companii sunt supervizate de Dan Orenstein, in calitate de auditor financiar, respectiv expert contabil, care are o experienta in domeniu de peste 30 de ani.

html